Om oss

"Tekniken är till för att tjäna mänskligheten! Låt oss få det att hända!"

Vår historia

DiabTrend startades under 2015 som ett universitetsprojekt av tvillingarna Havlik.

De grundade företaget 2017 och som deras första stora steg tävlade de i Blastoff Startup Competition och vann första plats. Därefter deltog de i konferensen Falling Walls Conference, där de utsågs till bästa startup och bjöds in till den internationella konferensen i Berlin 2018. Samma år gjorde produkten dem även till europeiska finalister i EIT Health Innostars.

Med ett produktivt 2018, såg Péter Balogh att produkten hade potential att bli ett av de mest intressanta projekten relaterade till diabetes och anslöt sig till DiabTrend samma år.

Sedan dess har en enorm utveckling skett. Nästa stora steg var att vinna Solus riskkapital för att kunna förverkliga den stora visionen som DiabTrend hade i åtanke. Målet är att tillhandahålla bästa möjliga diabeteshantering, som kan uppnås med AI på internationell nivå.

Vårt mål

På DiabTrend insåg vi snabbt att ett av de största problemen var den tidskrävande övervakningen av diabetes och oförutsägbara hypo- eller hyperglykemier.

Därför bestämde vi oss för att automatisera varje enskild del av diabeteshanteringen, från övervakning av blodsockernivån och läkemedelsadministration till livsmedelsigenkänning och mängduppskattning, för att ta bort krånglet med att skriva in och uppskatta kolhydrater en gång för alla.

Samtidigt skapade vi en inbyggd artificiell intelligens som lär sig din glukosmetabolism och ger en kontinuerlig uppskattning av blodsockernivån upp till fyra timmar in i framtiden, så att du kan få en bättre förståelse för din blodsockernivå. Vi vill öka friheten och livskvaliteten för människor som lever med diabetes.

Sist men inte minst har vi gjort det till ett viktigt mål att göra detta tillstånd roligt med DiaPandas dagliga tips, poäng och utmaningar, som hjälper dig att hantera din diabetes bättre på längre sikt med bara 5 minuters loggning per dag!

Vem arbetar vi för?

Typ 1- och typ 2-diabetiker

Detta är vårt huvudmål - att hjälpa människor som lever med diabetes att leva ett friskare, friare och lyckligare liv.

Läkare och nutritionister

Med den här applikationen får de en plattform som gör det enklare att hålla kontakten med sina patienter och ge dem bättre vård.

Forskare

Tack vare våra tekniska lösningar, kan vi erbjuda forskningsinstitut och universitet ett verktyg som de kan använda för att bedriva forskning.

Våra värderingar

Frihet

Diabetes tar aldrig ledigt. Därför vi arbetar så hårt för att göra ditt liv enklare, så att du kan leva friare. Vi har optimerat loggningen av diabetesrelaterade värden med funktioner för livsmedelsigenkänning och röstigenkänning, för att du ska spara tid.

Förbindelser

Dela din profil med vänner och familj så att de kan stödja dig när som helst. Lägg till din läkare så att de kan se dina rapporter direkt. Vi har samlat all kunskap för att du ska kunna hantera din diabetes och leva med den på ett så säkert sätt som möjligt.

Personanpassning

Utifrån dina loggar lär sig vårt system din personliga ämnesomsättning och förutspår ditt blodsocker för de kommande fyra timmarna. Genomför olika nivåer och utmaningar, samla bambu och lös in skinn till din Panda medan du blir friskare.

Innovation

Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för personer med diabetes att hantera sin sjukdom, så vi har utvecklat funktionerna som gör störst skillnad. Låt oss ta bördan från dina axlar och förnya ditt liv!

Tillgänglighet

Vi vet att diabetes kan vara en utmaning. Som tur är behöver du inte gå igenom detta ensam. Vi bygger en gemenskap som ger ett skyddsnät för varje medlem.
Hur kan vi uppnå detta? Gå med i vår Facebookgrupp och se!

Mentors and investors

Balogh Péter

Befektető, ex-CEO of NNG

turkishe kebab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Advice from specialists in their fields and community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim.

Ledare
Havlik Marcell CEO at DiabTrend
Marcell Havlik
Chief Executive Officer - CEO
Tamás Havlik CTO at DiabTrend
Tamas Havlik
Chief Technology Officer - CTO
Adam Kehrer CMO at Diabtrend
Adam Kehrer
Chief Marketing Officer - CMO
Harmath Ivan CSO at DiabTrend
Ivan Harmath
Chief Sales Officer - CSO
Marknadsföringsteam
Richard Johnson
Content Manager
Havlik Mercedesz Marketing Specialist at DiabTrend
Mercedes Havlik
Marketing Specialist
Anna Bauer Marketing Manager at DiabTrend
Anna Bauer
Marketing Specialist
Utvecklare
Lehel Nagy Software Engineer az DiabTrend
Lehel Nagy
Software Engineer
Polyak Sandor Software Engineer at DiabTrend
Sandor Polyak
Software Engineer
Professionell support
Anna Koszecz Dietitian at DiabTrend
Anna Koszecz
Dietitian
Zsuzsanna Kiss Office Manager at DiabTrend
Zsuzsanna Kiss
Office Manager
Gå med i vår globala gemenskap
DiabTrend users around the world
Radering av uppgifter och andra förfrågningar
Vänligen skriv till oss:

 support@diabtrend.com