Om oss

"Teknologi er der for å tjene menneskeheten! La oss få det til å skje!"

Vår historie

DiabTrend ble startet i 2015 som et universitetsprosjekt av Havlik-tvillingene.

De grunnla selskapet i 2017, og det første store steget var da de konkurrerte på Blastoff Startup Competition og vant førsteplassen. Deretter deltok de i Falling Walls Conference, der de ble valgt som det beste startup selskapet, og de ble invitert til den internasjonale konferansen i Berlin i 2018. Samme år gjorde produktet dem også til europeiske finalister i EIT Health Innostars.

Med et produktivt 2018 så Péter Balogh at produktet hadde potensialet til å være et av de mest interessante prosjektene relatert til diabetes, og han ble med i DiabTrend i 2018.

Siden den gang har det skjedd en enorm utvikling. Det neste store spranget var å vinne Solus venture capital for å hjelpe til med den store visjonen DiabTrend så for seg. Målet er å gi best mulig diabetesbehandling ved hjelp av AI på et internasjonalt nivå.

Vårt mål

På DiabTrend innså vi raskt at et av de største problemene var tidkrevende overvåking av diabetes og uforutsigbar hypo- eller hyperglykemi.

Derfor bestemte vi oss for å automatisere hver eneste del av diabetesbehandlingen fra blodsukkernivåovervåking til medisinering, matgjenkjenning og mengdeestimering for å fjerne det krevende arbeidet med å skrive ned og estimere karbohydrater en gang for alle.

Samtidig skapte vi en innebygd kunstig intelligens som lærer glukosemetabolismen og gir en kontinuerlig estimering av blodsukkernivået opptil 4 timer frem i tid, slik at du kan få en bedre forståelse av blodsukkernivået. Vi ønsker å gi mennesker som lever med diabetes mer frihet og høyere livskvalitet.

Sist, men ikke minst, satte vi oss et mål om å gjøre denne opplevelsen mer hyggelig med DiaPandas daglige tips, poengsummer og utfordringer som hjelper deg med å forbedre diabetesbehandlingen på lang sikt med bare 5 minutters logging om dagen!

Hvem jobber vi for?

Type 1 og Type 2 diabetikere

Dette er vårt hovedmål, å hjelpe mennesker som lever med diabetes til å leve et sunnere, friere og lykkeligere liv.

Leger og ernæringsfysiologer

Med denne appen får de en plattform som gjør det mer effektivt å holde kontakten med pasientene og gi bedre behandling.

Forskere

Takket være våre teknologiske løsninger kan vi tilby et verktøy for forskningsinstitutter og universiteter som de kan bruke til å drive forskning.

Våre verdier

Frihet

Du får ingen fridag fra diabetes. Derfor jobber vi så hardt for å gjøre livet ditt enklere, slik at du kan leve friere. Vi har optimalisert logging av diabetesrelaterte verdier med matgjenkjenning og talegjenkjenning for at du skal spare tid.

Tilkobling

Del profilen din med venner og familie, slik at de når som helst kan støtte deg. Legg også til legen din, slik at legen kan se rapportene dine umiddelbart. Vi har samlet all kunnskap for deg slik at du kan håndtere din diabetes og leve så trygt som mulig.

Personlig tilpasning

Basert på loggene dine, lærer systemet vårt din personlige metabolisme og kan derfor lage en beregning for blodsukkernivået ditt for de neste 4 timene. Fullfør nivåer, utfordringer, samle bambus og hent skins til din Panda mens du blir sunnere.

Innovasjon

Målet vårt er å gjøre det så enkelt som mulig for personer med diabetes å håndtere tilstanden sin, så vi har derfor utviklet de funksjonene som trengs mest. La oss ta byrden av skuldrene dine og innovere livet ditt!

Tilgjengelighet

Vi vet at diabetes kan være utfordrende. Heldigvis trenger du ikke gå gjennom dette alene. Vi bygger et fellesskap som gir et sikkerhetsnett for hvert medlem.
Hvordan kan vi oppnå dette? Bli med i vår Facebook -gruppe og se!

Mentors and investors

Balogh Péter

Befektető, ex-CEO of NNG

turkishe kebab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Advice from specialists in their fields and community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim.

Ledelse
Havlik Marcell CEO at DiabTrend
Marcell Havlik
Chief Executive Officer - CEO
Tamás Havlik CTO at DiabTrend
Tamas Havlik
Chief Technology Officer - CTO
Adam Kehrer CMO at Diabtrend
Adam Kehrer
Chief Marketing Officer - CMO
Harmath Ivan CSO at DiabTrend
Ivan Harmath
Chief Sales Officer - CSO
Markedsføringsteamet
Richard Johnson
Content Manager
Havlik Mercedesz Marketing Specialist at DiabTrend
Mercedes Havlik
Marketing Specialist
Anna Bauer Marketing Manager at DiabTrend
Anna Bauer
Marketing Specialist
Utviklere
Lehel Nagy Software Engineer az DiabTrend
Lehel Nagy
Software Engineer
Polyak Sandor Software Engineer at DiabTrend
Sandor Polyak
Software Engineer
Profesjonell støtte
Anna Koszecz Dietitian at DiabTrend
Anna Koszecz
Dietitian
Zsuzsanna Kiss Office Manager at DiabTrend
Zsuzsanna Kiss
Office Manager
Bli med i vårt globale fellesskap
DiabTrend users around the world
Sletting av data og andre henvendelser
Vennligst skriv til oss:

 support@diabtrend.com