Despre noi

"Tehnologia este aici pentru a servi umanitatea! Să contribuim la acest țel!"

Povestea noastră

DiabTrend a fost conceput în 2015, ca proiect universitar al fraților gemeni Havlik.

Ei au fondat compania în 2017 și primul lor pas important a fost să concureze la Competiția Startup Blastoff, unde au luat locul întâi. Apoi au participat la Conferința Falling Walls, unde au fost desemnați cea mai bună companie startup și au fost invitați la conferința internațională de la Berlin în 2018. În același an produsul a intrat și în finala europeană la EIT Health Innostars.

2018 fiind un an destul de productiv, Péter Balogh a observat că produsul are un adevărat potențial pentru a deveni unul dintre cele mai interesante proiecte legate de diabet și s-a alăturat companiei DiabTrend în 2018.

De atunci, totul a mers din ce în ce mai bine. Următorul mare pas a fost câștigarea capitalului de risc Solus pentru a ajuta viziunea unică pe care DiabTrend și-a propus-o. Scopul este de a furniza cel mai bun mod de gestionarea a diabetului care poate fi obținut cu ajutorul inteligenței artificiale, la nivel internațional.

Scopul nostru

La DiabTrend, am realizat că una dintre cele mai mari probleme era timpul pierdut pentru urmărirea diabetului și a episoadelor neprevăzute de hipo sau hiperglicemie.

De aceea am decis să automatizăm fiecare parte a procesului de gestionare a diabetului, de la monitorizarea nivelului de glucoză până la administrarea medicamentelor, recunoașterea alimentelor și estimarea porțiilor; astfel economisim timp, care altfel ar fi fost pierdut tastând și estimând carbohidrații.

În același timp am creat o inteligență artificială integrată, care învață metabolismul glucozei și oferă o continuă estimare a glicemiei până la 4 ore înainte, ca să vă înțelegeți mai bine nivelul de glucoză. Ne dorim să îmbunătățim libertatea și calitatea vieții pentru cei care trăiesc cu diabet.

Nu în ultimul rând, ne-am creat un scop din a face această afecțiune mai ușor de suportat cu sfaturile zilnice DiaPanda, scoruri și provocări care vă ajută să vă gestionați mai ușor boala pe termen lung. Și toate acestea, cu doar 5 minute pe zi!

Pentru cine lucrăm?

Diabetici de tip 1 și tip 2

Acesta este principalul nostru obiectiv, de a ajuta persoanele cu diabet să ducă o viață mai sănătoasă, mai liberă și lipsită de griji.

Medici și nutriționiști

Cu această aplicație, ei primesc o platformă care le permite să păstreze mai eficient legătura cu pacienții lor și să le ofere o îngrijire mai bună.

Cercetători

Datorită soluțiilor noastre inteligente, putem oferi un instrument pe care chiar și institutele de cercetare și universitățile îl pot folosi pentru diverse cercetări.

Valorile noastre

Libertate

Pentru diabet nu există zi liberă. De aceea lucrăm intensiv pentru a vă face viața mai ușoară, astfel încât să puteți trăi mai liber. Am optimizat înregistrarea valorilor legate de diabet cu ajutorul funcțiilor de recunoaștere a alimentelor și de recunoaștere vocală pentru a vă economisi timp.

Conexiune

Partajați profilul dvs. cu prietenii și familia pentru ca aceștia să vă poată sprijini în orice moment. Adăugați și medicul dvs. pentru ca acesta să vă poată vizualiza instantaneu rapoartele. Am adunat toate cunoștințele necesare pentru ca dumneavoastră să vă gestionați mai ușor diabetul și să trăiți cu această afecțiune în siguranță.

Personalizare

Pe baza jurnalelor dvs., sistemul nostru vă învață metabolismul personal și vă prezice glicemia pentru următoarele 4 ore. Completați niveluri, provocări, colectați bambus și răscumpărați piei pentru ursulețul dvs. panda în timp ce vă îmbunătățiți sănătatea.

Inovație

Scopul nostru este să facem cât mai ușor posibil pentru persoanele cu diabet să-și gestioneze afecțiunea, așa că am creat funcțiile care sunt cele mai necesare. Lăsați-ne să vă luăm povara de pe umeri și să vă îmbunătățim viața!

Disponibilitate

Știm că diabetul poate fi o provocare. Din fericire, nu trebuie să treceți singur/ă prin această încercare. Construim o comunitate care oferă o plasă de siguranță pentru fiecare membru.
Cum putem realiza acest lucru? Alăturați-vă grupului nostru pe Facebook și convingeți-vă!

Mentors and investors

Balogh Péter

Befektető, ex-CEO of NNG

turkishe kebab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Advice from specialists in their fields and community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim.

Lideri
Havlik Marcell CEO at DiabTrend
Marcell Havlik
Chief Executive Officer - CEO
Tamás Havlik CTO at DiabTrend
Tamas Havlik
Chief Technology Officer - CTO
Adam Kehrer CMO at Diabtrend
Adam Kehrer
Chief Marketing Officer - CMO
Harmath Ivan CSO at DiabTrend
Ivan Harmath
Chief Sales Officer - CSO
Echipa de marketing
Richard Johnson
Content Manager
Havlik Mercedesz Marketing Specialist at DiabTrend
Mercedes Havlik
Marketing Specialist
Anna Bauer Marketing Manager at DiabTrend
Anna Bauer
Marketing Specialist
Dezvoltatori
Lehel Nagy Software Engineer az DiabTrend
Lehel Nagy
Software Engineer
Polyak Sandor Software Engineer at DiabTrend
Sandor Polyak
Software Engineer
Asistență profesională
Anna Koszecz Dietitian at DiabTrend
Anna Koszecz
Dietitian
Zsuzsanna Kiss Office Manager at DiabTrend
Zsuzsanna Kiss
Office Manager
Alăturați-vă comunității noastre globale
DiabTrend users around the world
Ștergerea datelor și alte întrebări
Vă rugăm să ne scrieți:

 support@diabtrend.com