Over ons

"Technologie is er om de mensheid te dienen! Laten we het waarmaken!"

Ons verhaal

DiabTrend is in 2015 gestart als een universitair project door de Havlik-tweeling.

Ze richtten het bedrijf op in 2017 en voor hun eerste grote stap deden ze mee aan de Blastoff Startup Competition en wonnen ze de eerste plaats. Daarna namen ze deel aan de Falling Walls Conference, waar ze werden gekozen als de beste startup en werden ze uitgenodigd voor de internationale conferentie in Berlijn in 2018. In datzelfde jaar maakte het product hen ook Europese finalisten van de EIT Health Innostars.

Met een productief 2018 zag Péter Balogh dat het product het potentieel had om een van de meest interessante projecten op het gebied van diabetes te worden en trad in 2018 toe tot DiabTrend.

Sindsdien heeft er een enorme ontwikkeling plaatsgevonden. De volgende grote sprong was het winnen van het risicokapitaal van Solus om te helpen met de grote visie die DiabTrend voor ogen had. Het doel is om op internationaal niveau de best mogelijke diabetesmanagement te bieden die met AI kan worden bereikt.

Ons doel

Bij DiabTrend realiseerden we ons al snel dat een van de grootste problemen het tijdrovende bijhouden van diabetes en onvoorspelbare hypo- of hyperglykemie was.

Daarom hebben we besloten om elk onderdeel van het diabetesbeheer te automatiseren, van het monitoren van de bloedglucosespiegel tot het toedienen van medicatie, voedselherkenning en het schatten van de hoeveelheid, zodat de rompslomp van het typen en schatten van koolhydraten voor eens en altijd verleden tijd is.

Tegelijkertijd hebben we een ingebouwde kunstmatige intelligentie gecreëerd, die het glucosemetabolisme leert kennen en een continue schatting van de bloedglucosespiegel geeft tot 4 uur in de toekomst, zodat u een beter inzicht krijgt in uw bloedglucosespiegel. We willen de vrijheid en levenskwaliteit van mensen met diabetes verhogen.

Last but not least, hebben we een sterk doel om deze aandoening plezierig te maken met DiaPanda's dagelijkse tips, scores en uitdagingen die u helpen om een beter diabetes management te hebben op de lange termijn met slechts 5 minuten loggen per dag!

Voor wie werken we?

Type 1 en Type 2 diabetici

Dit is ons hoofddoel: mensen met diabetes helpen een gezonder, vrijer en gelukkiger leven te leiden.

Artsen en voedingsdeskundigen

Met deze applicatie krijgen ze een platform waarmee ze effectiever contact kunnen houden met hun patiënten en betere zorg kunnen bieden.

Onderzoekers

Dankzij onze technologische oplossingen kunnen wij onderzoeksinstellingen en universiteiten een instrument aanreiken dat zij kunnen gebruiken om onderzoek te verrichten.

Onze Waarden

Vrijheid

Er is geen vrije dag voor diabetes. Daarom werken wij zo hard om uw leven gemakkelijker te maken, zodat u vrijer kunt leven. We hebben het logs van diabetesgerelateerde waarden geoptimaliseerd met functies voor voedselherkenning en spraakherkenning om u tijd te besparen.

Verbinding

Deel uw profiel met vrienden en familie, zodat zij u op elk moment kunnen steunen. Voeg ook uw arts toe, zodat zij uw rapporten direct kunnen zien. Wij hebben alle kennis voor u verzameld om uw diabetes te beheren en er zo veilig mogelijk mee te leven.

Personalisatie

Op basis van je logs leert ons systeem je persoonlijke metabolisme kennen en voorspelt het je bloedsuiker voor de komende 4 uur. Voltooi levels, uitdagingen, verzamel bamboe en wissel skins in voor je Panda, terwijl je gezonder wordt.

Innovatie

Ons doel is om het mensen met diabetes zo gemakkelijk mogelijk te maken om met hun aandoening om te gaan. Daarom hebben we de functies ontwikkeld die het meest nodig zijn. Laat ons de last van uw schouders nemen en uw leven innoveren!

Beschikbaarheid

We weten dat diabetes een uitdaging kan zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. We bouwen aan een gemeenschap die een vangnet biedt voor elk lid.
Hoe kunnen we dit bereiken? Word lid van onze Facebook-groep en zie!

Mentors and investors

Balogh Péter

Befektető, ex-CEO of NNG

turkishe kebab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Advice from specialists in their fields and community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim.

Leiders
Havlik Marcell CEO at DiabTrend
Marcell Havlik
Chief Executive Officer - CEO
Tamás Havlik CTO at DiabTrend
Tamas Havlik
Chief Technology Officer - CTO
Adam Kehrer CMO at Diabtrend
Adam Kehrer
Chief Marketing Officer - CMO
Harmath Ivan CSO at DiabTrend
Ivan Harmath
Chief Sales Officer - CSO
Marketing Team
Richard Johnson
Content Manager
Havlik Mercedesz Marketing Specialist at DiabTrend
Mercedes Havlik
Marketing Specialist
Anna Bauer Marketing Manager at DiabTrend
Anna Bauer
Marketing Specialist
Ontwikkelaars
Lehel Nagy Software Engineer az DiabTrend
Lehel Nagy
Software Engineer
Polyak Sandor Software Engineer at DiabTrend
Sandor Polyak
Software Engineer
Professionele ondersteuning
Anna Koszecz Dietitian at DiabTrend
Anna Koszecz
Dietitian
Zsuzsanna Kiss Office Manager at DiabTrend
Zsuzsanna Kiss
Office Manager
Word lid van onze wereldwijde gemeenschap
DiabTrend users around the world
Verwijdering van gegevens en andere vragen
Schrijf ons alstublieft:

 support@diabtrend.com