Rólunk

"A technológia az emberiség szolgálatában! Tegyünk érte!"

Történetünk

A DiabTrend 2015-ben indult egy egyetemi projekt keretében a Havlik ikerpárnak köszönhetően.
Ők alapították meg a céget 2017-ben. Először a Blastoff Startup Competition versenyén indultak a DiabTrenddel, ahol első helyezést ért el a termék. Ezután részt vettek a Falling Walls Conference-en, amelyen a legjobb startup díját nyerték el, és kijutottak a berlini nemzetközi konferenciára 2018-ban. Szintén ebben az évben az EIT Health Innostars európai szintű döntőseként került ki a DiabTrend.
A 2018-as év igen produktívnak bizonyult, Balogh Péter látta a potenciált a diabétesszel élők számára kifejlesztett alkalmazásban, így invesztált a startup-ba.
Azóta a cég hatalmas fejlődésen ment keresztül. A következő nagy ugrást a Solus kockázati tőkealap hozta el a cég számára, amikor befektetési szerződést kötöttek a DiabTrenddel. A cél az, hogy a mesterséges intelligencia segítségével a lehető legjobb megoldást biztosítsuk a diabétesz menedzselésére nemzetközi szinteken is.

Célunk

A DiabTrendnél azt vettük észre, hogy az egyik legnagyobb problémát a diabétesz menedzselésében az időigényes naplózás és az előre nem látható hipo- és hiperglikémiás események jelentik.
Ezért döntöttünk úgy, hogy automatizáljuk a diabétesz nyomon követésének minden egyes szegmensét a vércukorértékek naplózásától elkezdve a gyógyszeradminisztráción keresztül az ételfelismerésig és ételmennyiség-becslésig, így a körülményes naplózás és szénhidrát-számolgatás problémája egyszer és mindenkorra a múlté.
Létrehoztunk egy beépített mesterséges intelligenciát, amely megtanulja a vércukor-anyagcsere folyamatait és képes 4 órára előre jelezni a várható vércukorértékeket, ez segít a vércukorszint alakulásának jobb megértésében. Szeretnénk, ha a cukorbetegek szabadabb és minőségibb életet élhetnének.
Végül, de nem utolsósorban az is egy fontos célkitűzésünk, hogy DiaPanda tippjeivel, pontszámaival és kihívásaival szórakoztatóvá tegyük a diabétesz menedzselését, miközben az egész mindössze napi 5 percet vesz igénybe!

Kikért dolgozunk?

1-es és 2-es típusú diabéteszesek

Célunk, hogy segítsünk a cukorbetegséggel élőknek abban, hogy egészségesebb, szabadabb és boldogabb életet élhessenek.

Orvosok és táplálkozási szakértők

Az alkalmazás egy olyan platformot biztosít nekik, melynek segítségével tarthatják a kapcsolatot pácienseikkel és jobb ellátást adhatnak nekik.

Kutatók

Technológiánknak köszönhetően olyan megoldást kínálunk kutatóintézetek és egyetemek számára, amelyet bátran használhatnak kutatásaik során.

Értékeink

Szabadság

A cukorbetegséget egyetlen napra sem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezért dolgozunk olyan keményen, hogy megkönnyítsük az életedet és szabadabban élhess. Kimaxoltuk a naplózási lehetőségeket az ételfelismerés és hangfelismerés funkcióval, így rengeteg időt spórolhatsz!

Kapcsolat

Oszd meg a profilodat barátokkal és családtagokkal, így bármikor támogathatnak téged. Add hozzá a kapcsolataidhoz az orvosodat, így bármikor láthatja majd az értékeidet. Minden tudást összegyűjtöttünk számodra, hogy olyan biztonságosan kezelhesd a cukorbetegségedet és élhess együtt vele, amennyire csak lehetséges.

Személyre szabás

A naplózási adataid alapján az algoritmus megtanulja a te személyes anyagcserédet és 4 órára előre jelzi a várcukorszinted várható alakulását. Teljesítsd a kihívásokat, érj el magasabb szinteket, gyűjtsd a bambuszokat és alakítsd a pandádat saját ízlésed szerint, miközben egyre egészségesebbé válsz.

Innováció

Célunk, hogy a diabétesszel élők olyan könnyen kezelhessék az állapotukat, amennyire csak lehetséges. Ezért kifejlesztettük a legszükségesebb funkciókat. Mi levesszük a válladról a terhet!

Elérhetőség

Tudjuk, hogy a diabétesz egy kihívásokkal teli állapot, azonban nem kell egyedül keresztülmenned ezen. Olyan közösséget építünk, amely biztonsági hálót ad minden egyes tagjának. Hogy hogyan?
Csatlakozz Facebook csoportunkhoz és meglátod!

Mentors and investors

Balogh Péter

Befektető, ex-CEO of NNG

turkishe kebab

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Advice from specialists in their fields and community

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim.

Vezetők
Havlik Marcell CEO at DiabTrend
Marcell Havlik
Chief Executive Officer - CEO
Tamás Havlik CTO at DiabTrend
Tamas Havlik
Chief Technology Officer - CTO
Adam Kehrer CMO at Diabtrend
Adam Kehrer
Chief Marketing Officer - CMO
Harmath Ivan CSO at DiabTrend
Ivan Harmath
Chief Sales Officer - CSO
Marketing
Havlik Mercedesz Marketing Specialist at DiabTrend
Mercedes Havlik
Marketing Specialist
Anna Bauer Marketing Manager at DiabTrend
Anna Bauer
Marketing Specialist
Fejlesztők
Lehel Nagy Software Engineer az DiabTrend
Lehel Nagy
Software Engineer
Polyak Sandor Software Engineer at DiabTrend
Sandor Polyak
Software Engineer
Szakmai támogatás
Anna Koszecz Dietitian at DiabTrend
Anna Koszecz
Dietitian
Zsuzsanna Kiss Office Manager at DiabTrend
Zsuzsanna Kiss
Office Manager
Csatlakozz nemzetközi közösségünkhöz
DiabTrend users around the world
Adatok törlése és egyéb kérdések
Írj nekünk:

 support@diabtrend.com